Logo [Vesihelmi]
img-0199.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Uutiset

03.02.2015

Hyvinvointia arginiinista 19.3.2015, klo 18.30


Hyvinvointia arginiinistä luento, Vesihelmessä kahvion yläkerrassa 19.3.2015 klo 18.30

Hyvinvointia arginiinista -luento tarjoaa perustietoa arginiini-aminohaposta ja sen laajoista terveysvaikutuksista. Luennoilla käsitellään laajaan tieteelliseen näyttöön perustuen, miten arginiinin avulla voi pitää terveyttä lääkkeettömästi yllä monissa haastavissa elämäntilanteissa. Luennoilla käsitellään myös arginiininpuutoksen yhteyttä useisiin kansansairauksiin. Luennolla sivutaan myös arginiinin hyötyjä aktiviiliikkujille ja urheilijoille. Luento sopii kaikille omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille.

Luennot perustuvat laajoihin tieteellisiin tutkimuksiin. Tieteellisestä sisällöstä vastaavat LKT, dosentti Jyrki Penttinen ja YTM Hannele Penttinen. Luennon pitää FM Sakari Penttinen.

Liput ennakkoon 16,20 euroa, ovelta 19 euroa. Ennakkolippuja saa 6 kappaletta viiden hinnalla! Lisätietoja ja ennakkoliput www.arginiini.fi.