Logo [Vesihelmi]
img-0199.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Uutiset

14.05.2020

VESIHELMI AVOINNA 1.6.2020 ALKAEN RAJOITETUIN PALVELUIN


Vesihelmi on avoinna kesä- ja heinäkuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-19, tiistaisin ja torstaisin klo 7-20 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17. Turvallisuus varmistetaan asiakasmäärän rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen kautta Aluehallintoviraston soveltamisohjeet huomioiden. Ohjeita tarkennetaan tarvittaessa.

Turvallisuuden takaamiseksi esimerkiksi osa pukukaapeista ja suihkuista on poissa käytöstä. Asiakkailta edellytetään hygieniaohjeiden huolellista noudattamista ja muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan turvaetäisyyden kunnioittamista. Uimahallin oheispalveluita vähennetään asiakasmäärän rajaamisen vuoksi. Ryhmäliikuntaa ei aloiteta heti kesäkuun alussa vaan tilannetta tarkastellaan Aluehallintoviraston ohjeiden ja vallitsevan tilanteen mukaan. Uimakouluja ei järjestetä koko kesänä. Allaskohtaisia käyttörajoituksia asetetaan tarvittaessa. Suosittelemme kahden tunnin kuntoilu/uintiaika

Vesihelmi pysyy auki kesäkuukausien jälkeenkin. Hallin vuosihuolto tehtiin keväällä olleen sulun aikana. Normaaliaukioloaikoihin palataan elokuun alusta.

Lisätietoja:
palvelupäällikkö,Vesihelmi
Totti Munck
050 564 0032
totti.munck@forssa.fi