Logo [Vesihelmi]
img-0199.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Uutiset

27.05.2020

Huomioitavaa koronavirusepidemian aikana!


Vesihelmi avataan rajoitetusti maanantaina 1.6.2020

Seuraamme tarkasti viranomaisten tiedotteita uusista mahdollisista toimenpiteistä koronavirusepidemian rajoittamiseksi. Mikäli viranomaiset asettavat rajoituksia toimintaamme kohtaan, tulemme noudattamaan ja tiedottamaan niistä välittömästi.

Turvallisuuden takaamiseksi asiakasmäärä on rajattu enintään 80henkilöön. Osa pukukaapeista ja suihkuista on poissa käytöstä. Asiakkailta edellytetään hygieniaohjeiden huolellista noudattamista ja muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan turvaetäisyyden kunnioittamista. Uimahallin oheispalveluita vähennetään asiakasmäärän rajaamisen vuoksi. Uimakouluryhmiä ei järjestetä koko kesänä. Vesiliikuntaryhmät ovat tauolla ainakin kesäkuun, heinäkuun osalta tilannetta tarkastellaan Aluehallintoviraston ohjeiden ja vallitsevan tilanteen mukaan. Lainauimalasit ja vesilelut ovat poissa käytöstä. Vesijuoksuvyöt ja kellukkeet ovatkäytössä, ne tulee huuhdella allasvedessä käytön jälkeen.

Tällä hetkellä ei ole näyttöä siitä, että koronavirus voisi levitä uima-allasvesien kautta. Sen sijaan koronavirustartunnan suurin riski liittyy uimahallin asiakkaiden tai työntekijöiden lähikontakteissa tapahtuvaan leviämiseen. Turvavälin pitämisessä suurin vastuu on jokaisella asiakkaalla sekä henkilökuntaan kuuluvalla itsellään. Turvavälejä tulisi pitää niin vedessä, saunassa kuin muissakin tiloissa sekä toisiin asiakkaisiin ja että hallin työntekijöihin. Toki perheet voivat mennä uimaan yhdessä ja normaaliin tapaan vanhemmat ovatkin vastuussa perheen pienimpien valvonnasta uimahallivierailun ajan.

Uimahalliin ei tule lähteä, mikäli on pieniäkin hengitystieoireita. Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee myös noudattaa tarkasti. Erityisesti WC-tiloissa ja ennen uima-altaalle/kuntosalille menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta.

Toivomme, että asiakkaamme noudattavat annettuja ohjeita ja näin huolehtivat sekä omasta, että muiden asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.

Älä tule viihdeuimalaan, mikäli:

- sinulla on todettu koronavirus tai sinulla on hiemankaan flunssan oireita

- olet ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa

- mikäli olet palannut ulkomailta lähiaikoina, ulkomailta palaavien tulee edelleen noudattaa THL:n suositusta kahden viikon kotikaranteenista.