Logo [Vesihelmi]
Vauhdikas lasku isosta liukumäestä
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Uutiset

13.03.2020

Vesihelmi suljettu 8.8.2021 asti


Koronavirustilanteen seurauksena Viihdeuimala Vesihelmi on suljettuna 8.12.2020 alkean 8.8.2021 asti. Vesihelmi avataan 9.8.2021 syksyn aukioloaikojen mukaan.

Vesihelmessä on ollut toimintaa koko sulun ajan. Hallissa on järjestetty perusopetuksen opetussuunnitelman mukaista koululaisten uimaopetusta. Lisäksi uimaseuran juniorit ovat päässeet harjoittelemaan ja lasten harrasteryhmät sekä fysioterapian asiakkaille välttämätön allasterapia ovat olleet toiminnassa. 

Vuosihuollon ajankohta ratkaistiin huhtikuussa. Vaihtoehtoina oli huollon toteuttaminen touko-kesäkuussa tai heinä-elokuussa. Tuolloin huhtikuussa ratkaisua tehdessä toivottiin, että koronatilanne Kanta-Hämeessä helpottaa ja halli olisi saatu KHSP:n myötävaikutuksella auki toukokuussa. Vuosihuolto päätettiin silloin palauttaa alkuperäiselle paikalleen heinä-elokuulle. Koronatilanne seudulla kuitenkin paheni nopeasti ja avaaminen toukokuussa ei ollut mahdollista.

Vuosihuollon käynnistäminen ei onnistu lyhyellä varoitusajalla, sillä siihen vaikuttavat muun muassa rakennusurakoitsijoiden, henkilökunnan ja laitoshuoltajien saatavuus sekä aikataulut.

Tervetuloa uimaan ja viihtymään elokuussa!

Vuosikorttien ja lahjakorttien voimassaoloa jatketaan sulkua vastaavalla ajalla, sitten kun avaamme.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö
Totti Munck
totti.munck@forssa.fi
050-5640032