Vesihelmi
 

Asiakassopimusehdot

 

Viihdeuimala Vesihelmen asiakassopimusehdot

Palveluntarjoaja on Viihdeuimala Vesihelmi

Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja palveluntarjoajan välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy, kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on maksun vastaanottanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista näissä ehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen voimaan astumista.

Vuosi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia

Palvelut ladataan älykortille, joka maksaa 4,00 €. Älykortilla pääset kulkemaan kulkuportista uimaan ja kuntosalille. Älykortti on henkilökohtainen ja sen sisältämiä palveluita ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Käyntiaika

Yhden käyntikerran aikaa ei ole Vesihelmessä rajoitettu. Sinulla on käytössä kuntosali-, harjoittelu-, peseytymis-, uinti-, sekä pukeutumisaikaa aukioloaikojen puitteissa aina riittävästi.

Ohjattuun liikuntaan saapuessa tule paikalle hyvissä ajoin, viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista. Kulkuportista pääsee aikaisintaan 20 minuuttia ennen tunnin alkua ja poistua pitää 20 minuutin kuluessa ryhmäliikuntatunnin päätyttyä.

Vesihelmietu

Ohjatun ryhmäliikuntatunnin jälkeen on mahdollista jäädä uimaan ja nauttimaan Vesihelmen palveluista 3 € lisämaksulla. Etu maksetaan erikseen Vesihelmen kassalle.

Maksaminen

Vesihelmessä voit maksaa käteisellä (eurot), pankkikorteilla, Nets Oy:n luottokorteilla.

Maksuvälineenä käyvät myös yleisimmät liikuntasetelit, kuten; Eazybreak, smartum setelit, tyky kuntoseteli, virikeseteli, sporttipassi mobiilipalvelu, smartum-kortin nettipalvelu ja TykyOnline. Setelit käyvät maksuksi vain aikuisten lippuihin ja ne ovat henkilökohtaisia, eikä näistä palauteta rahaa.

Vuosikorttia ostaessa voit tiedustella mahdollisuutta maksaa kahdessa (2) erässä, ota yhteyttä vesihelmi@forssa.fi

Älykortin katoaminen

Jos älykorttisi häviää, ilmoita siitä meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää sisällön uudelle kortille, jos olet säilyttänyt kortin sarjanumeron ja/tai kuitin. Uusi älykortti maksaa 4,00 €.

Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Sairaustapaukset, ostosten ja palveluiden muutokset

Sairastapaukset (lääkärintodistuksella, yli 21 vuorokautta) ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Palautuksia ja muutoksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla. Älykorttimaksua ei palauteta.

Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

Solarium

Solariumlaitteiden käyttöaika maksimissaan 20 minuuttia kerta. Solariumin sarjakortti on henkilökohtainen. Solariumin ikäraja on 18 vuotta. Vesihelmen muut palvelut ovat käytössä maksaessasi 3€ Vesihelmiedun.

Ikärajat Viihdeuimala Vesihelmeen

Alle 9-vuotias tai uimataidoton pääsee uimaan vain vähintään täysi-ikäisen uimataitoisen henkilön kanssa. Kuntosalin ikäraja on 13 vuotta.

Viihdeuimala Vesihelmi pidättää oikeuden muutoksiin.

Järjestyssääntömme

 
Sisältökuva
 

Onko sinulla asiaa?


Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tai haluat antaa meille palautetta, klikkaa alla olevaa painiketta ja täytä yhteydenottolomake!

Ota yhteyttä ja kysy lisää