Vesihelmi
 

Kilpailun säännöt

 

Järjestäjä Viihdeuimala Vesihelmi

Kilpailun järjestäjänä toimii Viihdeuimala Vesihelmi (Myöhemmin tässä tekstissä ”kilpailun järjestäjä”).

Voimassaoloaika

Kilpailun voimassaoloaika ilmoitetaan aina erikseen kilpailujulkaisussa.

Osallistumisehdot

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 15-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei ole niillä Viihdeuimala Vesihelmen työntekijöillä, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestelyjen kanssa.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä ja/tai kommentoimalla kilpailun järjestäjän tuottamaa sisältöä Facebookissa tai Instagramissa osallistujan omalla nimellä/profiililla. Kilpailun liittyessä kuvan tai videon julkaisemiseen kilpailun osallistujan tuottamalla sisällöllä ja avainsanoilla (#, Hashtags), kerrotaan avainsana erikseen myös itse kilpailussa. Yleisesti kilpailussa on aina käytössä avainsana #vesihelmi.

Voittajan valinta

Kilpailun voittajan valitsee kilpailun järjestäjän some-raati. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Mikäli voittaja ei vastaa hänelle osoitettuun viestiin neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

Palkinto

Kilpailun palkinto ilmoitetaan aina erikseen kilpailujulkaisussa. Kilpailun palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi käyttää kilpailun järjestäjän muihin palvelutuotteisiin osamaksuna.

Kuvien ja sisällön käyttö

Kilpailuun osallistuja myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista kilpailun voittajan nimen ja kilpailuun tuottaman sisällön, markkinointi- ja viestintätarkoituksin, ilman erillistä suostumusta tai korvausta järjestäjän Facebook (https://www.facebook.com/ViihdeuimalaVesihelmiForssa) , Instagram (https://www.instagram.com/viihdeuimala_vesihelmi)  tai www-sivuilla (www.vesihelmi.fi) kilpailun päätyttyä.

Kilpailuun osallistuja vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet kuvan/videon ja/tai sisällön julkaisemiseen ja että kuvassa/videossa esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa julkaisuun.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuja myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä kilpailun järjestäjän omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

Muut ehdot

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Facebookin tai Instagramin kaikesta vastuusta. Facebook tai Instagram ei suosittele tai hallinnoin kilpailua/kampanjaa millään tavalla, eivätkä myöskään liity kilpailuun/kampanjaan.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailuun osallistumisen tai keskeyttää kilpailun, ennen kilpailun voimassaoloajan päättymistä, jos se katsoo osallistujan tuottaman sisällön/kuvan sopimattomaksi tai sen sisältö on muuten asiaan kuulumatonta tai kilpailuun osallistuja on rikkonut näitä sääntöjä. Hylätystä sisällöstä, kuvasta ja kilpailun päättymisestä ei informoida osallistujaa erikseen.

Kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Kilpailuun ei voi osallistua yritykset, yhteisöt tai järjestöt.

Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 
Sisältökuva
 

Onko sinulla asiaa?


Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tai haluat antaa meille palautetta, klikkaa alla olevaa painiketta ja täytä yhteydenottolomake!

Ota yhteyttä ja kysy lisää