Vesihelmi
 

Tyykikylän retki

 

Päiväretki Forssaan

Retkipäivä alkaa aamukahvilla Vesihelmen kahvilassaViihdeuimala Vesihelmessä nautitaan lämpimistä aalloista, hierovista putouksista, porealtaitten poreista ja saunotaan tavallisessa sekä höyrysaunassa.  Vierailun aikana on käytössä myös kaksi kuntosalia ja halutessaan saa opastetun kierroksen Vesihelmen tekniikan ihmeisiin. Mahdollisuus varata rentouttava puolen tunnin vesijumppa.

Liikunnallisen aamupäiväohjelman jälkeen maistuu lounas Vesihelmen tiloissa.

Mielenkiintoinen, entistä ja nykyistä Forssaa esittelevä Tyykikylän kiertoajelu oppaan johdolla tutustuttaa retkeläiset kaupunkiin. Luvassa on mielenkiintoinen kiertoajelu, jonka aikana Forssan Kehräämöalueella käynti Forssan museossa tai Forssan luontomuseossa. Forssan Museo on valittu Vuoden museoksi 2014 ja oli ehdolla Vuoden Eurooppalaiseksi museoksi 2015.

Retken tuliaiset voi hankkia Finlaysonin myymälästä tai Kutomon ja Prisman kauppakeskuksesta, jotka ovat retken viimeiset käyntikohteet.

  • Ryhmän koko 20 - 50 henkilöä
  • 30 € / henkilö ryhmän omalla linja-autolla
 
Esimerkkiaikataulu (arkisin)Hintaan sisältyy

Vesihelmessä aamukahvi ja sämpylä, sisäänpääsy ja lounas. Opastetut kiertoajelu ja museokäynnit.

Lisäpalvelu
 

Onko sinulla asiaa?


Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tai haluat antaa meille palautetta, klikkaa alla olevaa painiketta ja täytä yhteydenottolomake!

Ota yhteyttä ja kysy lisää