Logo [Vesihelmi]
img-0027.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

UIMAKOULUT JA tunnit

Ilmoittaudu:

Vapaauinti, alkeet 27.8. ja 24.9.(täynnä)

Tunnilla käydään läpi vapaauinnin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ole aiemmin harjoitelleet vapaauintia. Tunnin aikana käydään läpi oikea uintiasento, potkut, hengitystekniikka, vartalonkierto, käsivedot ja niiden rytmittäminen, otteen saaminen vedestä ja kokonaissuoritus. Osallistujan tulee pystyä uimaan vähintään 50 metriä jollakin uintityylillä ja laittamaan kasvonsa veteen. 27.8. ja 24.9 olevat tunnit ovat saman sisältöisiä. 5€ kerta + sisäänpääsymaksu.

Rintauinti, alkeet 10.9.(täynnä) ja 8.10.

Tunnilla käydään läpi rintauinnin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka pystyvät uimaan vähintään 50 metriä ja jotka pystyvät laittamaan kasvonsa veteen. Aiempaa kokemusta rintauinnista ei tarvitse olla. Tunnilla käydään läpi myös oikea hengitystekniikka (huomioithan, että rintauinnin hengitystekniikassa kasvot kastetaan veteen). 10.9. ja 8.10. olevat tunnit ovat saman sisältöisiä. 5€ kerta + sisäänpääsymaksu.

 

Ilmoittaudu tunnille
 

Yhteystietosi

Kurssipaikasta ilmoitetaan sähköpostitse


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Anna palautetta