Logo [Vesihelmi]
fiilis-alasivu.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

LASTEN UIMAKOULUT

Seuraavat lasten uimakoulut järjestetään hiihtolomien jälkeen, tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin. 

Uimakoulujen kuvaukset:

Alkeisuimakoulussa kehitetään uinnin alkeistaitoja leikkien ja leikinomaisen toiminnan avulla. Uimakoulun tavoitteena on tutustuttaa lasta veteen, kehittyä vedessä liikkujana sekä harjoitella muun muassa sukeltamista, kelluntaa ja liukumista sekä alkeisuintityylejä. Lapsi osallistuu alkeisuimakouluun itsenäisesti, ilman vanhempaa. Alkeisuimakoulu on tarkoitettu yli 5 -vuotiaille lapsille.

Alkeis- ja alkeisjatkouimakoulussa vahvistetaan alkeisuimakoulussa opittuja taitoja.

Tekniikkauimakoulussa harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita erilaisin harjoittein. Lisäksi uimakoulussa harjoitellaan hengenpelastustaitoja, leikkejä, hyppyjä ja sukelluksia unohtamatta.

Vesitouhukerho on tarkoitettu 8-12-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida 100 metrin matkan yhtäjaksoisesti, sukeltaa ja hypätä reunalta veteen. Vesitouhukerhossa touhutaan nimensä mukaisesti vedessä ohjaajan johdolla: leikitään ja pelataan, sukelletaan pitkälle ja syvyyksiin, harjoitellaan uintitekniikkaa ja kaverin pelastamista vedestä sekä hypitään veteen eri tavoilla. Vesitouhukerho touhuillaan isossa altaassa, liukumäkeä ja aaltoja unohtamatta.

 

Anna palautetta