Logo [Vesihelmi]
Uimari ui vauhdikkaasti vapaauintia
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

LASTEN UIMAKOULUT

Uimakoulujen kuvaukset:

Alkeisuimakoulu

Alkeisuimakoulussa kehitetään uinnin alkeistaitoja leikkien ja leikinomaisen toiminnan avulla. Uimakoulun tavoitteena on tutustuttaa lasta veteen, kehittyä vedessä liikkujana sekä harjoitella muun muassa sukeltamista, kelluntaa ja liukumista sekä alkeisuintityylejä. Lapsi osallistuu alkeisuimakouluun itsenäisesti, ilman vanhempaa. Alkeisuimakoulu on tarkoitettu yli 5 -vuotiaille lapsille.

Alkeis- ja alkeisjatkouimakoulu

Alkeis- ja alkeisjatkouimakoulussa vahvistetaan alkeisuimakoulussa opittuja taitoja.

Tekniikkauimakoulu

Tekniikkauimakoulussa harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita erilaisin harjoittein. Lisäksi uimakoulussa harjoitellaan hengenpelastustaitoja, leikkejä, hyppyjä ja sukelluksia unohtamatta. Uimataitovaatimus 25 metriä, lisäksi lapsen tulee osata sukeltaa sekä hypätä reunalta veteen. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Uintikerho, uutta kesällä 2022 

Uintikerho on tarkoitettu vuonna 2013 ja aiemmin syntyneille lapsille, jotka pärjäävät itsenäisesti isossa altaassa. Kerhossa vahvistetaan uimataitoa erilaisten leikkien, pelien ja touhujen avulla. Myös kerholaisten toiveet vesipuuhista pyritään ottamaan huomioon. Kerhon ohjelmassa on sukelluksia, hyppyjä, vähän uintitekniikkaa ja vesipelastustaitoja - aaltoja, vesiliukumäessä laskemista ja hyppytornin hyppyjä unohtamatta. Kerho kestää 5 päivää. Hinta sisältää ohjauksen ja pääsylipun.

seuraavat lasten uimakoulut kesällä 2023 

Tietoja yksityistunneista löytyy sivustoltamme toisaalla.

 

Anna palautetta