Logo [Vesihelmi]
Uimarit vapaauinnin vauhdissa
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

SUP-TREENIÄ


Laudat ovat palanneet Eerikkilään, sup-treenit jatkuvat syksyllä 2022.

SUP-treeni - voimaa ja venyttelyä sup-laudan päällä

Mitä:

SUP-treeni tunnilla tehdään perus lihaskunto-, tasapaino-  ja venyttelyliikkeitä sup-laudan päällä. Laudan alla liplattava vesi haastaa tasapainoa sekä kehittää kehonhallintaa tehokkaasti ja monipuolisesti. Tunnin päätteeksi on rentoutus aaltojen keinuttaessa.

Milloin:


Hinta:

Sisäänpääsy + 5 € (sisältää mahdollisuuden uintiin ennen tuntia, laudan vuokran ja ohjauksen)

Mitä mukaan:

Joustavat urheiluvaatteet ja juomapullo. Huomioithan, että laudalle siirryttäessä jalat kastuvat noin polveen asti. Laudan päällä liikutaan paljain jaloin.

Tärkeää tietää:

Tunnille osallistujien tulee olla uimataitoisia. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tunnille aikuisen seurassa. Aiempaa kokemusta sup-lautailusta ei tarvita. Kokoontuminen ennen tuntia aaltoaltaan luona.  Iltatunnin päätyttyä osallistujilla on 20 minuuttia aikaa käydä suihkussa ja saunassa. Uintimahdollisuutta iltatunnin jälkeen ei ole. Varaa paikka tunnille Vesihelmen kassalta tai soittamalla p. 03 4141 5640, sup-lautoja on 9 kappaletta. Tunti toteutetaan, kun osallistujia vähintään kolme. 

 

Anna palautetta