Logo [Vesihelmi]
fiilis-alasivu.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

SUP-TREENIÄ


SUP-treeni - voimaa ja venyttelyä sup-laudan päällä

Mitä:

SUP-treeni tunnilla tehdään perus lihaskunto-, tasapaino-  ja venyttelyliikkeitä sup-laudan päällä. Laudan alla liplattava vesi haastaa tasapainoa sekä kehittää kehonhallintaa tehokkaasti ja monipuolisesti. Tunnin päätteeksi on rentoutus aaltojen keinuttaessa.

Milloin:

tiistai 12.2. klo 20-21

maanantai 18.2. klo 8-9

keskiviikko 20.2. klo 8-9

perjantai 22.2. klo 8-9

maanantai 25.2. klo 20-21

keskiviikko 27.2. klo 8-9

Treenipäivät päivittyvät noin kolmen viikon välein.

Hinta:

Sisäänpääsy + 5 € (sisältää mahdollisuuden uintiin ennen tuntia, laudan vuokran ja ohjauksen)

Mitä mukaan:

Joustavat urheiluvaatteet ja juomapullo. Huomioithan, että laudalle siirryttäessä jalat kastuvat noin polveen asti. Laudan päällä liikutaan paljain jaloin.

Tärkeää tietää:

Tunnille osallistujien tulee olla uimataitoisia ja yli 15-vuotiaita. Aiempaa kokemusta sup-lautailusta ei tarvita.  Kokoontuminen ennen tuntia aaltoaltaan luona.  Iltatunnin päätyttyä osallistujilla on 20 minuuttia aikaa käydä suihkussa ja saunassa. Uintimahdollisuutta iltatunnin jälkeen ei ole. Varaa paikka tunnille Vesihelmen kassalta tai soittamalla p. 03 4141 5640, sup-lautoja on 8 kappaletta. Tunti toteutetaan, kun osallistujia vähintään kolme. 

 

Anna palautetta