Logo [Vesihelmi]
Uimari ui vauhdikkaasti vapaauintia
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Uinnin yksityisopetus (Tauolla kesä-  ja Heinäkuun)

Mitä?

Yksityisuimaopetus rakentuu oppijan tavoitteiden mukaisesti ja se järjestetään oppijan toiveiden pohjalta. Yksityisopetus voi olla alkeisuinninopetusta uimataidottomille tai heikon uimataidon omaaville, uintitekniikkaopetusta kuntoilijoille tai pienten osa-alueiden harjoittelua esim. pääedellähypyn opettelua. Yksityisopetus sopii sekä lapsille että aikuisille ja se on tehokas tapa oppia sekä kehittää taitoja. Opetuskertoja voi olla yksi tai useampia.

Yksityisopetukseen voidaan hakeutua useista eri syistä:

 

Milloin?

Yksityistunteja pidetään arkipäivisin.

Tunti tulee varata edellisenä päivänä arkisin klo 20.00 ja sunnuntaisin klo 17.00 mennessä.

 

Hinta? 

Lapset: 30 min 20 €, 5 x 30 min 85 € (hinta sisältää lapsen pääsymaksun eli ohjatun tunnin jälkeen voi jäädä oman aikuisen kanssa uimaan)

Aikuiset: 45 min 30 €, 5 x 45 min 125 € (hinta sisältää sisäänpääsymaksun eli ohjatun tunnin jälkeen voi jäädä uimaan)

 

Ilmoittautuminen?

Ilmoittautumiset ja tiedustelut p. 050 564 0044. (yksityistunnit tauolla kesä- ja heinäkuun)

 

Tärkeää tietää?

Lasten yksityistunnin kesto on 30 ja aikuisten 45 minuuttia. Lasten tunneilla aikuinen saattaa lapsen altaalle uimaopettajan luo aaltoaltaan eteen. Aikuisten tunnit aloitetaan ison altaan matalasta päästä. Mukaan uintitunnille tarvitaan normaali uimahallivarustus (uima-asu, uimalasit ja pyyhe). Tunnit pidetään aalto- ja kuntouintialtaassa.

 

Anna palautetta