Vesihelmi
 

Melontahelmi -luokkaretki

 

Melontaa, historian havinaa ja Viihdeuimalan riemua -luokkaretki

Nämä yhdistyvät luokkaretkellä kun melomme inkkareilla Forssan keskustassa ja läikymme laineilla Vesihelmessä. Melontaretkellä käydään Luonnonhistoriallisessa Museossa ja/tai Forssan museossa (Vuoden Museo 2014)

Vesihelmeltä kanoottirantaan reippaillaan vajaan kilometrin matka. Yli 22 oppilaan ryhmät jaetaan kahtia ja toinen puoli patikoi suoraan museoille. Loimijoen yläosa päättyy kauniille Kehräämöalueelle, jossa museotkin ovat. Siellä reilun tunnin toiminnan jälkeen ryhmät vaihtavat osia. Pienillä (max. 22 opp.) ryhmillä voidaan meloa museoilta takaisinkin. Silloin on myös mahdollisuus käyttää koko aika pidempään melontaretkeen.

Melonnasta ei aiempaa kokemusta tarvita, ennen joelle lähtöä opastetaan pääkohdat avokanootin ohjaamisen saloihin. Perusuimataito on aina turva vesillä liikuttaessa, toki jokainen pukee kelluntaliivinkin päälle.

Aamupäivän kaupunkiretken jälkeen palaamme kävellen Vesihelmeen, jossa viihdeuimalassa veteen pääsee vielä lähemmäs, kun sukelletaan Vesihelmen virkistäviin ja puhdistaviin aaltoihin! Vesihelmessä saa uida, sukeltaa, peuhata, lasketella liukumäessä, kellua aalloilla, nautiskella poreissa ja vaikkapa höyrytellä saunan puolella. Uinnin lomassa saa halutessaan myös ohjattua toimintaa.

Ennen uimaan menoa on syytä ruokailla kevyesti.

  • Max. 44 oppilaan koululaisryhmille 5 lk. alkaen
  • Hinta alle 22 opp. ryhmä 350 € + 6 € / henkilö
  • Hinta yli 22 opp. ryhmä 590 € + 6 € / henkilö

Huomio

Meloessa ja museoryhmässä tulee olla yksi koulun henkilö mukana toiminnassa.

 
EsimerkkiohjelmaHintaan sisältyyVarustus
 

Onko sinulla asiaa?


Jos mieltäsi askarruttaa jokin asia tai haluat antaa meille palautetta, klikkaa alla olevaa painiketta ja täytä yhteydenottolomake!

Ota yhteyttä ja kysy lisää