Logo [Vesihelmi]
kansik2004.jpg
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

LUOntoRETKELLE FORSSAN SEUDULLE!

Sukella luontoretkeltä veden riemuihin

Hämeen Luontokeskus tarjoaa elämyksellisiä luontoretkiä eri-ikäisille. Voitte valita esimerkiksi Ilveksen tai Ronja Ryövärintyttären jalanjäljet tai ryhmän mietymysten mukaan muista jännittävistä vaihtoehdoista.

Ilveksen jalanjäljillä hiivitään aluksi metsän siimekseen etsimään rusakkoja ja metsäjäniksiä. Luontokeskuksessa kuullaan, kuinka kävi ilveksen yöretkellä. Innostutaan ilves-maalareiksi ja saatetaanpa hypätä uuteen rooliinkin – osallistutaan kyläkokoukseen Mattina ja Maijana, metsästäjinä tai ilveksen ystävinä. Ilvestellään- ohjelmassa leikitään, kuullaan tarinoita, piirretään, tehdään tehtäviä ja roolileikitään. Suunniteltu alle kouluikäisille.

Ronjan retkipäivän tapahtumat sijoittuvat Ronja Ryövärintyttären lapsuusmaisemiin Härkätien varressa. Retkellä siirrytään aikaan, jolloin ryövärit vielä vaanivat matkustajia ja kauppamiehiä, villihevoset kirmasivat niityillä ja maahiset sekä pönthiittset tanssivat kuutamossa. Matiaksen metsässä tutustutaan alamaailman olentoihin, kokeillaan jousipyssyä, ryöstetään maitokärryt Härkätiellä, ohitetaan Helvetinkuiluakin haastavampi este, ihmetellään metsää ja tehdään sovintoa ryöväriporukoiden kesken. Suunniteltu alakoululaisille.

Seuraavaksi nautitaan retkieväistä ulkosalla tai kahviossa.

Ikimuistoisen retkipäivän kruunaa odotettu parituntinen vierailu Viihdeuimala Vesihelmeen. Metsän siimeksestä sukelletaan Vesihelmen virkistäviin ja puhdistaviin aaltoihin! Vesihelmessä saa uida, sukeltaa, peuhata, lasketella liukumäessä, kellua aalloilla, nautiskella poreissa ja vaikka höyrytellä saunan puolella. Uinnin lomassa saa halutessaan myös ohjattua toimintaa!

Kotimatkalla suunnitellaan jo uutta retkeä Forssan seudulle!!!!

Retken esimerkkiaikataulu:

Ryhmän koko

20 - 50 oppilasta riippuen valitusta ohjelmasta

Retken hinta

9 € / oppilas (opettaja, huoltajat ja kuljettaja veloituksetta)

Hintaan sisältyy

Luontokeskuksen opastukset, eväsruokailutila ja sisäänpääsy Vesihelmeen

Lisäpalveluna

Ateriapalvelut Luontokeskuksen kahviosta p. 050 448 3198 tai Tiina Koski p. 050 375 9234 MokkerMeija tai Vesihelmen kahvilasta p. 03 4141 5640

Matkavarusteet

Säänmukainen ulkoiluvaatetus, puuvärit tai liidut, omat eväät, uintivarusteet (ei shortsit)

 

Varaukset
ja tiedustelut

Hämeen Luontokeskus
0205 64 4630
hame@metsa.fi
Viihdeuimala Vesihelmi
(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta