Logo [Vesihelmi]
Uimarit porealtaassa
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Melontaa, historian havinaa ja viihdeuimalan riemua- Luokkaretki

Nämä yhdistyvät luokkaretkellä kun melomme inkkareilla Forssan keskustassa ja läikymme laineilla Vesihelmessä. Melontaretkellä käydään Luonnonhistoriallisessa Museossa ja/tai Forssan museossa (Vuoden Museo 2014)

Vesihelmeltä kanoottirantaan reippaillaan vajaan kilometrin matka. Yli 22 oppilaan ryhmät jaetaan kahtia ja toinen puoli patikoi suoraan museoille. Loimijoen yläosa päättyy kauniille Kehräämöalueelle, jossa museotkin ovat. Siellä reilun tunnin toiminnan jälkeen ryhmät vaihtavat osia. Pienillä (max. 22 opp.) ryhmillä voidaan meloa museoilta takaisinkin. Silloin on myös mahdollisuus käyttää koko aika pidempään melontaretkeen.

Melonnasta ei aiempaa kokemusta tarvita, ennen joelle lähtöä opastetaan pääkohdat avokanootin ohjaamisen saloihin. Perusuimataito on aina turva vesillä liikuttaessa, toki jokainen pukee kelluntaliivinkin päälle.

Aamupäivän kaupunkiretken jälkeen palaamme kävellen Vesihelmeen, jossa viihdeuimalassa veteen pääsee vielä lähemmäs, kun sukelletaan Vesihelmen virkistäviin ja puhdistaviin aaltoihin! Vesihelmessä saa uida, sukeltaa, peuhata, lasketella liukumäessä, kellua aalloilla, nautiskella poreissa ja vaikkapa höyrytellä saunan puolella. Uinnin lomassa saa halutessaan myös ohjattua toimintaa.

Ennen uimaan menoa on syytä ruokailla kevyesti.

Esimerkkiohjelma

Ryhmän koko

Max. 44 oppilaan koululaisryhmille 5 lk. alkaen

Hinta

Alle 22 opp. ryhmä 350€ + 6€ / henkilö;   Yli 22 opp. ryhmä 590€ + 6€ / henkilö 

Hintaan sisältyy

Opastettu melonta- ja museoretki, sisäänpääsy Vesihelmeen

Varustus

Sään mukainen ulkoiluvaatetus, uintivarusteet (ei shortsit) ja uimataito

Huomio

Meloessa ja museoryhmässä tulee olla yksi koulun henkilö mukana toiminnassa.

 

Varaukset
ja tiedustelut

Erärenki Jouni Palèn
050 5454 722
erarenki@gmail.com
Viihdeuimala Vesihelmi
(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta