Logo [Vesihelmi]
Uimarit porealtaassa
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Melonta LOIMIJOELLA ja rentoutus viihdeuimalassa

"Oho, ai tältäkin tämä Vorssa voi näyttää." Melonta Loimijoella antaa ihan uuden vaihtelevan ja kauniin näkökulman Forssan kaupunkiin.

Vesihelmeltä kanoottirantaan reippaillaan vajaan kilometrin matka. Puolentoista tunnin melontamatkalla näemme niin uudempaa kuin vanhempaakin rakennushistoriaa. Melonnasta ei aiempaa kokemusta tarvita, koska ennen joelle lähtöä opastetaan pääkohdat avokanootin ohjaamisen saloihin. Perusuimataito on aina turva vesillä, vaikka toki jokainen pukee kelluntaliivinkin päälle.

Rantautumisen jälkeen palaamme kävellen Vesihelmeen, jossa viihdeuimalassa pääsee veteen, kun sukelletaan Vesihelmen virkistäviin ja puhdistaviin aaltoihin! Vesihelmessä saa uida, kellua aalloilla, nautiskella poreissa ja vaikka höyrytellä saunan puolella. Uinnin lomaan voi halutessaan myös etukäteen tilata ohjattua toimintaa, esim. vesijumppaa.

Esimerkkiaikataulu

Ryhmän koko

5 - 22 henkilöä

Hinta

67€ / henkilö

Hintaan sisältyy

Opastettu melontaretki, jossa 2 henkilön kanootit varusteineen, ohjelman mukaiset tarjoilut ja sisäänpääsy Vesihelmeen

Lisäpalveluna

Tilattavissa eri maksusta vesijumppa

Varustus

Sään mukainen ulkoiluvaatetus, uintivarusteet (ei shortsit) ja uimataito

 

Varaukset
ja tiedustelut

Erärenki Jouni Palèn
050 5454 722
erarenki@gmail.com
Viihdeuimala Vesihelmi
(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta