Logo [Vesihelmi]
Uimarit porealtaassa
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

HISTORIAN HAVINAA JA VEDEN RIEMUJA – LUOKKARETKELLE FORSSAAN!

Retki Forssaan alkaa tutustumisella paikalliseen historiaan Kehräämöalueella.

Mikä oli muotia pumpulienkelien aikaan ja millainen vapriköörin polkupyörä? Forssan museon Kirjavan kankaan kaupunki -näyttely kertoo menneisyydestä hauskalla tavalla ja soveltuu vilkkaankin lapsiryhmän elämykseksi! Lapsiystävällinen museo valittiin Vuoden museoksi 2014.

Seuraavaksi siirrytään Forssan Luontomuseoon. Kierroksen aikana esitellään hauskasti tarinoiden muodossa museon 6000 esineen perusnäyttelyä, johon kuuluu mm. täytettyjä eläimiä, eri kivilajeja ja erikoisuuksina eläinten värimuunnoksia, sekasikiöitä ja epämuodostumia. Lisäksi kuullaan museossa olevan “Hämeen Suden” jännittävä tarina.... 

Ikimuistoisen retkipäivän kruunaa odotettu parituntinen vierailu Viihdeuimala Vesihelmeen, jossa ensiksi nautitaan retkieväät. Sitten on vihdoin aika sukeltaa Vesihelmen virkistäviin aaltoihin! Siellä saa uida, sukeltaa, lasketella liukumäessä, kellua aalloilla, nautiskella poreissa ja vaikka höyrytellä saunan puolella. Uinnin lomassa saa halutessaan myös ohjattua toimintaa!

Kotimatkalla suunnitellaan jo uutta retkeä Forssaan!!!!!! 

Retken esimerkkiaikataulu

Ryhmän koko

vapaa

Retken hinta

9€  /oppilas (opettaja, huoltajat ja kuljettaja veloituksetta)

Hintaan sisältyy

museoilla opastukset, Vesihelmessä eväsruokailutila ja sisäänpääsy

Lisäpalveluna

Ateriapalvelut Vesihelmen kahvilasta

Matkavarusteet

omat eväät, kynät, uimavarusteet (ei shortsit)

 

Varaukset
ja tiedustelut

Forssan Seudun Matkailuneuvonta
(03) 4141 5266
matkailu@forssa.fi
Viihdeuimala Vesihelmi
(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta