Logo [Vesihelmi]
Uimarit porealtaassa
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

patikkaretkeltä VESIHELMEN KESÄÄN!

Patikkapolkuja tai talvinen lumikenkävaellus

Luonnossa patikoidessa on helppo rauhoittua ja rentoutua sekä viettää mukavaa aikaa yhdessä. Luonnonkauniita polkuja Tammelan järviylängöllä riittää. Forssan lähistöllä on useita luontokohteita, joista voi valita. Hyviä kohteita ovat esimerkiksi Torronsuon kansallispuisto, Liesjärven kansallispuisto tai  Saaren kansanpuisto .

Retkelle lähdetään Vesihelmeltä omilla autoilla ja kohteesta riippuen matkalla ollaan 3-4 tuntia. Retken lomassa paistetaan makkarat ja juodaan nokipannukahvit. Tilauksesta voidaan ohjelmaan lisätä vaikka jousiammuntakokeilu, käynti Kaukolanharjun näkötornissa tai Korteniemen perinnetilalla.

Hiljainen talvinen luonto rauhoittaa ja lappimaisissa maisemissa paranee niin kehon kuin mielenkin hyvinvointi. Lumikenkävaellus aloitetaan Viihdeuimala Vesihelmen pihasta, mistä lähdetään kohti Torronsuota. Perillä opas neuvoo ja avustaa varusteiden käytössä ja reittiä kuljetaan ryhmänä maisemista nauttien. Retken päätteeksi tulistellaan nokipannukahvit ja nuotiomakkarat.

Lumille on useina vuosina päästy joulukuun ja maaliskuun välisenä aikana säiden haltijasta riippuen ja muuna aikana patikoidaan. Muistathan - aina on hyvä sää liikkua luonnossa, kunhan valitsee sopivat varusteet!

Reippailun jälkeen päivä jatkuu Viihdeuimala Vesihelmen vesiparatiisissa, jossa lämpöiset aallot ja poreet yhdessä makoisten löylyjen kera rentouttavat vaelluksessa rasittuneet lihakset. Parituntisen vierailun aikana Vesihelmessä on käytössä myös kaksi kuntosalia, kahvila - ravintola sekä tilauksesta solarium ja erilaiset jumpat sekä hierontapalvelut.

Retken kesto

Ryhmäkoko

9 - 20 henkilöä (lukumäärä sovittavissa erikseen)

Retken hinta

Patikointi

46€ / aikuinen
44€ / lapsi

Lumikenkäily

54€ / aikuinen
52€ / lapsi

Hintaan sisältyy

Opas, lumikengät, kahvit, leivät, makkarat ja sisäänpääsy Vesihelmeen

Tarvittavat varusteet

Oma säänmukainen ulkoliikuntavarustus, huomioi lämpimät varrelliset jalkineet ja uintivarusteet (ei shortsit)

 

Varaukset
ja tiedustelut

Erärenki Jouni Palèn
050 5454 722
erarenki@gmail.com
Viihdeuimala Vesihelmi
(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta