Logo [Vesihelmi]
Uimareita poresimpukassa
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

Tyykikylän retki

– päiväretki Forssaan!

Retkipäivä alkaa aamukahvilla Vesihelmen kahvilassa. Viihdeuimala Vesihelmessä nautitaan lämpimistä aalloista, hierovista putouksista, porealtaitten poreista ja saunotaan tavallisessa sekä höyrysaunassa.  Vierailun aikana on käytössä myös kaksi kuntosalia ja halutessaan saa opastetun kierroksen Vesihelmen tekniikan ihmeisiin. Mahdollisuus varata rentouttava puolen tunnin vesijumppa.

Liikunnallisen aamupäiväohjelman jälkeen maistuu lounas Vesihelmen tiloissa.

Mielenkiintoinen, entistä ja nykyistä Forssaa esittelevä Tyykikylän kiertoajelu oppaan johdolla tutustuttaa retkeläiset kaupunkiin. Luvassa on mielenkiintoinen kiertoajelu, jonka aikana Forssan Kehräämöalueella käynti Forssan museossa tai Forssan luontomuseossa. Forssan Museo on valittu Vuoden museoksi 2014 ja oli ehdolla Vuoden Eurooppalaiseksi musoksi 2015.
 
Retken tuliaiset voi hankkia Finlaysonin myymälästä tai Kutomon ja Prisman kauppakeskuksesta, jotka ovat retken viimeiset käyntikohteet.

Retken esimerkkiaikataulu (arkisin)

Ryhmän koko

Ryhmän koko 20 - 50 henkilöä

Retken hinta

30 €/henkilö ryhmän omalla linja-autolla

Hintaan sisältyy

Vesihelmessä aamukahvi ja sämpylä, sisäänpääsy ja lounas. Opastetut kiertoajelu ja museokäynnit.

Lisäpalvelu

Ohjattu 30 min vesijumppa lisämaksusta

 

Varaukset
ja tiedustelut

Forssan Seudun Matkailuneuvonta
(03) 4141 5266
matkailu@forssa.fi
Viihdeuimala Vesihelmi
(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta