Logo [Vesihelmi]
Kuntoilijat lämmittelevät kuntopyörillä
 

Iloisten ihmisten vesihelmi

Vesihelmessä uinti ja kuntoilukausi jatkuvat koko vuoden, allasvesi on aina lämmintä eivätkä kuntosalilla säät vaihtele. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Vesihelmen palveluista. Muistathan illanvietot, kokoukset ja muut kokoontumiset Vesihelmessä.

 

KUNTOSALIT

Vesihelmen alakerrassa palvelevat kaksi monipuolisesti varustettua kuntosalia, väestönsuojassa verryttely/ venyttelytila nyrkkeilysäkeillä, sekä aulassa lisäksi monipuolisesesti aerobisia laitteita. Kuntosalien vapaa käyttö sisältyy pääsylipun hintaan ja kun aikarajoitusta ei ole niin ehtii nauttia kaikista palveluista. Kuntoilun jälkeen on hyvä pulahtaa kylmäaltaaseen palautumaan tai porealtaaseen nauttimaan lämmöstä ja hierovista suihkuista, virkistävää uintia ja saunoja unohtamatta.

Ensimmäiseltä kuntosalilta  löytyvät hyvät välineet normaali kuntoilun lisäksi myös raskaammalle harjoittelulle. Eli reilut määrät käsi- ja vapaita painoja maustettuna laitteilla, sekä kahvakuulilla. Monet alueen menestyneet voimannostajat, yleisurheilijat ja palloilulajien harrastajat ovat valinneet salin omaksi harjoittelupaikakseen.

Toinen kuntosali keskittyy enemmän monipuoliseen laitetarjontaan ja ryhmäliikuntaan. Laadukkaat laitteet ja sopiva määrä vapaita painoja takaavat mahdollisuuden tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Tiedot mahdollisista varauksista ja tapahtumista löytyvät vakiovaraukset/kuntosali palkista.

Väestönsuojassa sijaitsevasta kolmannesta kuntoilutilasta löytyvät nyrkkeilysäkit, puolapuut, kuntopallot, kahvakuulia, köydet ja venyttelymatot. Seinät kestävät kuntopallojen heitot ja tila on omiaan esim. kuntopiireihin.

Aulan aerobisten laitteiden valikoima on monipuolinen. Sieltä löytyy kuntopyöriä, crosstrainereita, juoksumatot, wattbike, soutulaite sekä hiihtolaite.

Monipuoliset tilat ja laitteet kutsuvat harjoittelemaan!

* Kuntosali 1 laiteeet ja välineet:

2 x Eleiko voimanostotanko
2 x Leoko voimanostotanko
+useampi eri harjoitustanko
Safety Squat Bar tanko 30kg
Camber bar tanko 30kg
50mm Fat bar tanko 15kg
2” Mutkatanko penkkipunnerukseen
Hex Bar
Swiss Bar
GetStrenght etukyykky haarniska
2 x Jalkakyykky telinettä
2 x Penkkipunnerrus penkkiä turvaraudoin, kilpailu malli
Power rack voimateline 
Metal Kick Back Extension
David jalkaprässi
David hack kyykky 
David pystypunnerrus 
David rintatuellinen soutu 
David ylätalja
David alatalja
David ristikkäistalja
David Vinopenkki
Rintatuellinen kulmasoutu
Smith teline
Etureisiojennus
Takareisi koukistus
Peck Deck
Käsipainot 1-45kg
Kahvakuulia 8-40kg 

 

Lisätiedot
ja varaukset

(03) 4141 5640
vesihelmi@forssa.fi

 

Anna palautetta